AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Bucak Mahallesi Yunus Emre Caddesi No 50/2 Bolvadin / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
VİZYONUMUZ: “ÖĞRENCİLERİMİZİ BÜTÜN ÇALIŞMALARIN ODAĞINDA TUTAN, AMAÇLARIMIZA TEMEL OLUŞTURAN, FARKLILIKLARI DİKKATE ALAN,”ÖĞRENCİLERİMİZE DAHA İYİ BİR EĞİTİM ORTAMI NASIL SAĞLARIZ?” SORUSUNU SÜREKLİ OLARAK KENDİSİNE SORAN BİR KURUM OLMAK.”
Misyon
MİSYONUMUZ: “ÖĞRENCİLERİMİZİN SOSYAL,KÜLTÜREL VE BEDENSEL YÖNDEN GELİŞİMLERİNİ SAĞLAMAK, YETENEKLERİNİ AÇIĞA ÇIKARARAK DESTEKLEMEK VE ÇAĞIN GEREKLERİNE UYGUN YETİŞMELERİ SAĞLAMAK”
Başarılar
Okulumuz ilkokula geçtiğinden bugüne(2015)İlçemizde düzenlenen 4.sınıflar bilgi yarışmaları ön elemelerinde ilk 5 e girmiş ve finallerde ise 2.lik ve 3.lükler almıştır.Aynı zamanda ilçenin en çok öğrenci çeken okulu olarakta ilk sıradaki yerini almaktadır.
Saatler
Ders Başlama: 08:30 Öğle Arası:12:00 Öğle Sonu Ders Başlama:13:30 Ders Bitiş: 15:05
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Afyonkarahisar/ Bolvadin
Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler
İlçemizde düzenlenen son 3 yılda Futsal turnuvasında 1 adet birincilik 1 adet 2.cilik elde edilmiştir.
Proje Çalışmaları
Son 3 yılda Üç nesil okuyoruz,mektup kardeşliği gibi projelerimiz olmuş ve başarıyla tamamlanmıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri